Teljes körű szakértelem, maximális megbízhatóság!

A szolgáltatások minőségi és vevőközpontú megvalósítása - Innovatív tervezési és technológiai megoldások

Teljes körű szakértelem, maximális megbízhatóság!

A szolgáltatások minőségi és vevőközpontú megvalósítása - Innovatív tervezési és technológiai megoldások

-

Elérhetőségek

PDR Alpok Bau Kft.

Cím: 9522 Kemenesmagasi,
Béke utca 8.
Telefon:
+36-30/708-0705
E-mail:
pdralpokbau@gmail.com
Cégadatok

Cégadatok

Adószám: 24777058-2-18

Cégjegyzékszám: 18 09 111977Pályázatok

Versenyképesség növelése új munkagépek beszerzésévelVersenyképesség növelése új munkagépek beszerzésével

„A PDR Alpok Bau Kft. versenyképességének növelése új munkagépek beszerzésével”

 

Kedvezményezett neve: PDR Alpok Bau Kft.

Szerződött támogatás összege: 9 836 096 Ft

Projekt összköltsége: 14 051 566 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.02.28.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-02186

 

Projekt tartalmának bemutatása

 

Építőipari vállalkozásként magas technológiai színvonalat kell biztosítanunk, melyet széles spektrumú gépparkkal tudunk elérni. Modern és minőségi munkagépek alkalmazásával magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani, mely a megrendelői igények kielégítéséhez és volumenének növekedéséhez járul hozzá. Az eszközök beszerzésével munkafolyamataink egyszerűsödtek, hatékonyabbá váltak, továbbá hozzájárulnak vállalkozásunk jövedelemtermelő képességének növekedéséhez és a költségek optimalizálásához.

A projektben ennek megfelelően technológiai korszerűsítést és egyben kapacitásnövelést eredményező új munkagépek beszerzése valósult meg.

A EVERUN ER16 derékcsuklós rakodógép a munkaterület előkészítését és a teljes kivitelezés során a keletkező nagy mennyiségű föld és törmelék rakodását és elszállítását teszi hatékonyabbá és gyorsabbá. A kisebb munkák elvégzéséhez beszerzésre került egy FORCE 110 EX árokásó gép, melynek köszönhetően kiválthatjuk az élőmunka nagy részét, hiszen méretének köszönhetően olyan helyeken is használható, ahová a nagyobb munkagépek nem férnek be, így költségeinket jelentősen csökkenteni tudtuk a termelékenységünk növelésével párhuzamosan.

A projektben elszámolásra került továbbá 2 fő munkavállaló teljes bérköltsége 7 hónap időtartamra.

A fejlesztésnek és technológiai újításnak, valamint eszközparkunk modernizálásának köszönhetően munkafolyamatainkat racionalizáltuk és hatékonyabbá tettük, melynek eredményeként jelentős költségcsökkenést értünk el termelékenység és teljesítménynövekedés mellett. A 21. századi elvárásoknak megfelelő, magas színvonalú eszközök beszerzésével teljes körűen ki tudjuk elégíteni megrendelőink igényeit. Az új gépeknek köszönhetően tevékenységünk végzése egyértelműen hatékonyabbá vált, továbbá a fejlesztés növelte a PDR Alpok Bau Kft. piaci részesedését és hozzájárult a meglévő munkahelyek megtartásához.


Vissza az előző oldalra!
PDR Alpok Bau Kft. - Magyar